NHG laajentaa Pohjoimaissa

14.12.2017

Suomen johtava sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseen keskittynyt yritys Nordic Healthcare Group (NHG) laajentaa toimintaansa Pohjoismaissa. Laajentumisen jälkeen NHG toimii Helsingissä, Turussa, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. Ruotsissa ja Tanskassa NHG keskittyy erityisesti analytiikkaratkaisujensa markkinoille viemiseen.

”Asiakkaamme pyrkivät kohti vaikuttavaa toimintaa ja tarvitsevat erilaisia analytiikkaratkaisuja muutoksen läpivientiin ja seurantaan. Benchmarking-tietopalveluille, perusterveydenhuollon laatumittaristoille ja ennakoivan analytiikan ratkaisuille on tarvetta myös kansainvälisesti ja ratkaisumme ovat valmiita kansainväliseen jakeluun”, sanoo NHG:n toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen.

Tanskan ja Ruotsin liiketoiminnoista vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Raine Vasanoja, hänen asemapaikkansa on Tukholma.

Rainella on yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittäjänä ja johtajana Pohjois-Euroopassa. Hän on toiminut sosiaali- ja terveydenhuollon pohjoismaisella markkinalla viimeiset kolme vuotta, viimeksi Prodacapo AB:n myynti- ja markkinointijohtajana.

”Olemme iloisia saadessamme Raine Vasanojan vastaamaan NHG:n Ruotsin ja Tanskan liiketoiminnoista. Hänen tausta, kontaktit ja maine asiakaskentässä ovat erinomaisia ja hän on loistava vahvistus kasvavaan tiimiimme”, sanoo NHG:n toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen.

 

Lisätietoja:
Nordic Healthcare Group Oy

Vesa Kämäräinen                                                  Raine Vasanoja
puh. +358 50 545 9025                                        puh.+46 70 3105720
etunimi.sukunimi@nhg.fi                                   etunimi.sukunimi@nhg.se

 

Nordic Healthcare Group (NHG) on terveydenhuollon ja sosiaalitoimen suunnitteluun ja kehittämiseen erikoistunut yritys. NHG toimiii johdon kumppanina tarjoten konsultointia, tutkimusta, benchmarking- tietopalveluita sekä talouden ohjauspalveluita. NHG työllistää yli 80 asiantuntijaa Helsingissä, Turussa, Tukhomassa ja Kööpenhaminassa.