DI Tommi Kemppainen vastaamaan NHG:n digikonsultointiliiketoiminnasta

08.09.2017

DI Tommi Kemppainen on nimitetty rakentamaan NHG:n digikonsultointiliiketoimintaa. Tehtävä NHG:llä on uusi ja sillä vastataan asiakkaiden tarpeisiin ymmärtää sosiaali- ja terveydenhuollon uusia digitaalisia palvelukonsepteja sekä digimurrosta paremmin.

Kemppainen on työskennellyt aikaisemmin EY:llä vastaten digitalisointiin liittyvien asiakasprojektien läpiviennistä. Hänellä on aikaisempaa kokemusta myös ohjelmistoliiketoiminnasta ja uuden liiketoiminnan rakentamisesta Innofactorilla sekä konsulttina McKinseyllä.

”Hienoa saada Tommi tiimiimme vahvistamaan NHG:tä digiosaamisella. Tämä on osaamisalue, jossa asiakkaillamme on paljon tarpeita tulevaisuudessa”, sanoo NHG:n konsultoinnista vastaava johtaja Vesa Komssi.

”Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat keskellä todella mielenkiintoista murrosta, jossa sote-uudistus uusine toimijoineen ja tietotarpeineen, seuraavan sukupolven potilastietojärjestelmät ja etähoidon toimialakohtaiset sovellukset tulevat tuomaan uusia mahdollisuuksia ja vaatimaan johdon huomiota. Jatkossa asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja tiedolla johtaminen tulevat olemaan entistä suuremmassa roolissa”, sanoo Tommi Kemppainen ja jatkaa: ”Uskon, että analyyttisena palvelutuotannon asiantuntijana NHG:llä on erinomaiset edellytykset auttaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoita uudistamaan omaa toimintaansa, hyödyntäen oikeiden kumppaneiden kanssa uutta teknologiaa siellä, missä sen vaikuttavuus on suurin.”

 

Lisätietoja:

Nordic Healthcare Group Oy
etunimi.sukunimi@nhg.fi

Vesa Kämäräinen
puh. 050 545 9025

Vesa Komssi
puh​. ​050 331 7978

Tommi Kemppainen
puh. 040 778 3689

 

Nordic Healthcare Group (NHG) on vuonna 2004 perustettu suomalainen terveydenhuollon ja sosiaalitoimen palvelutuotannon suunnitteluun ja kehittämiseen erikoistunut yritys. Yrityksen liiketoiminta-alueet ovat konsultointi ja tutkimus,​​​benchmarking- tietopalvelut sekä talouden ja toiminnan ohjausratkaisut. NHG työllistää noin 70 asiantuntijaa Helsingissä ja Turussa. www.nhg.fi