Haemme analyytikkoharjoittelijoita

09.02.2017

ANALYYTIKKOHARJOITTELIJAPAIKAT 2017

Oletko opintojesi maisterivaiheessa ja haluaisit päästä kokeilemaan analyytikon töitä? Analyytikkoharjoittelijan työtehtävät käsittävät tyypillisesti tiedon keräämistä erilaisista lähteistä (tietokannat, haastattelut, raportit, havainnointi), analysointia ja muokkaamista (mm. Excel, tilastolliset ja laadulliset menetelmät) sekä asiakasraportointien valmistelua (Powerpoint). Pääset osaksi tiimiä oppimaan osaavilta kollegoilta.

Kahden-kolmen kuukauden analyytikkoharjoittelun voi suorittaa syyskaudella, jakson tarkempi ajankohta ja pituus sovitaan tapauskohtaisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV, kopiot opintorekisteriotteesta ja yo-todistuksestasi osoitteeseen virpi.kronstrom@nhg.fi 28.2.2017 mennessä.

Hakemuksen tarkempi kuvaus