HAEMME HR-PÄÄLLIKKÖÄ

15.12.2016

 

Nordic Healthcare Group (NHG) on terveys- ja sosiaalipalveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen erikoistunut kasvuyritys, jossa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Johdon konsultoinnissa olemme alan johtava toimija Suomessa. Työskentelemme strategian, yritysjärjestelyjen, palvelutuotannon ja organisaatiomuutosten uudenlaisten, toimialaa muovaavien ratkaisujen eteen yhdessä johtavien yritysten, sijoittajien, julkisen sektorin ja hallinnon kanssa. Tuotamme ja kehitämme tiedolla johtamisen tueksi työkaluja sekä tarjoamme tuottavuuden ja laadun vertaisarviointipalveluita.

 

 

HR-PÄÄLLIKKÖ / HR-MANAGER

Haemme sinua vastaamaan yrityksemme henkilöstöhallinnon operatiivisesta toiminnasta ja kehittämisestä. Tehtävä on uusi ja tehtävään valittu toimii suoraan ylimmän johdon alaisuudessa. HR- päällikkö on tärkeä avainkumppani yrityksen esimieskunnalle ja asiantuntijoille.

HR-päällikkönä vastaat henkilöstöhallinnon käytäntöjen ja toiminnan kehittämisestä sekä käytännön implementointityöstä. Osaamisellasi vahvistat organisaatiomme rekrytointi- ja perehdytysprosesseja, kehität ja ylläpidät työnantajamielikuvaa sekä vastaat yhdessä esimiesten kanssa asiantuntijoidemme osaamisen johtamisesta ja sen kehittämisestä. Lisäksi työhösi kuuluu työhyvinvoinnin teemoja ja työsuhdeasioita.

Tarjoamme mahdollisuuden kasvuyrityksen HR-käytäntöjen ja kulttuurin luomisessa, kehittämisessä ja implementoinnissa. Pääset näkemään työsi tulokset ja vaikutukset nopeasti käytännössä ja kehittymään HR-osaajana. Roolisi on monipuolinen ja vastuullinen näköalapaikka koko organisaation HR-asioihin. Ympärillesi saat osaavat, nuoret, innostuneet ja sitoutuneet työkaverit! Nautimme haastavista ja kunnianhimoisista töistämme, mutta kunnioitamme myös vapaa-aikaa ja yksilöllisiä valintoja. Työtapamme, -aikammeja mallimme ovat joustavat.

Edellytämme sinulta 3-5 vuoden työkokemusta henkilöstöhallinnon asiantuntijana. Sinulla on kokemusta kasvavasta ja joustavasta asiantuntijaorganisaatiosta. Omaat tuoreita näkökulmia, rohkeutta ja innokkuutta tehdä asioita uudella tavalla. Vastuullinen tehtäväsi edellyttää itsenäistä ja proaktiivista työotetta. Lisätietoja tehtävistä antaa Virpi Kronström (virpi.kronstrom@nhg.fi tai 050 59 11 593) tai Vesa Kämäräinen (vesa.kamarainen@nhg.fi)

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä 31.12.2016 mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen virpi.kronstrom@nhg.fi. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, aloitus sopimuksen mukaan.

 

NHG HR manager 2016 12 15