Haemme Turkuun osa-aikaista KUNTAPALVELUIDEN ANALYYTIKKOA

23.05.2016

Etsimme kasvavaan joukkoomme Turkuun osa-aikaista

KUNTAPALVELUIDEN ANALYYTIKKOA

Analyytikkona olet kiinnostunut tuottamaan asiakkaillemme tarkkoja ja informatiivisia raportteja kuntapalveluiden kustannusten ja palveluiden käytön kehittymisestä yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Ymmärrys kuntapalveluiden rakenteista on sinulle suuri etu. Hahmotat nopeasti, kuinka erillisistä palveluista muodostuu kunnan koko palvelukenttä ja kuinka muutokset yksittäisissä palveluissa voivat vaikuttaa analyysiin koko palvelurakenteen läpi. Olet luonteeltasi tarkka ja looginen numeronikkari ja omaat hyvän paineensietokyvyn.

Analyytikon työtehtävät käsittävät datan keräämistä erilaisista lähteistä (tietokannat, haastattelut, raportit, havainnointi), analysointia ja muokkaamista (mm. Excel, tilastolliset ja laadulliset menetelmät) sekä asiakasraportointien valmistelua (PowerPoint).

 

  • Edellytämme hakijalta:
  • Kiinnostusta kuntapalveluiden kehittämiseen analyyttisin menetelmin
  • Kiinnostusta kuntatalouteen
  • Strukturoitua ongelmanratkaisukykyä
  • Näyttöä analyyttisesta toiminnasta
  • Oma-aloitteisuutta, päämäärätietoisuutta ja yhteistyökykyä
  • Perusymmärrys tietokannoista (SQL) ja valmius oppia lisää katsotaan eduksi

 

Tarjoamme innostavan ja eteenpäin suuntautuvan ilmapiirin, mukavien kollegojen tuen ja kiinnostavan näköalapaikan kuntapalveluiden nykyhetkeen ja tulevaan. Asemapaikkasi on Turku ja työaika on noin 50 % kokoaikaisesta. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Ville Niukko (050 5255645 / ville.niukko@kuntamaisema.fi)
Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 6.6.2016 mennessä osoitteeseen helena.viinanen@nhg.fi.

 

Kuntamaisema Oy tarjoaa palveluratkaisuja ja asiantuntijapalveluita kuntajohtamisen tietotarpeisiin. Maisema-järjestelmämme on kuntapalveluiden talouden suunnittelun ja seurannan, kuntalaskutuksen, tuotteistamisen sekä raportoinnin väline kunnille, kaupungeille ja yhteistoiminta-alueille. Palvelumme kattavat sosiaali- ja terveyspalvelut, sivistys- ja vapaa-ajan palvelut, tekniset palvelut ja keskushallinnon palvelut. Palvelemme vuosittain lähes sataa kuntaa kymmenen hengen voimin pääosin Turusta käsin. Lisää www.kuntamaisema.fi. Kuntamaisema on osa Nordic Healthcare Groupia (www.nhg.fi)