NHG mukana ARENA 2014 -messuilla 12.11.2014

16.10.2014

Nordic Healthcare Group

ARENA-messut on Suomen suurin kauppatieteiden opiskelijoille järjestettävä kontaktointitapahtuma. Sen järjestävät yhteistyössä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu ja Hanken. Nordic Healthcare Group (NHG) on mukana työnantajaesittelyssä jo toista kertaa.

Messuilla opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua työnantajiin ja eri toimialoihin. Vuosittain messuilla vierailee noin 3 000 opiskelijaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululta ja Hankenilta. Näytteilleasettajia on 60-70.

ARENAn kautta NHG pyrkii tavoittamaan opiskelijat entistä laajemmin ja levittämään tietoisuutta liiketalous- ja insinööritieteitä opiskelevien työmahdollisuuksista sosiaali- ja terveydenhuollon sektorin kehittämisen parissa.

Linkki messusivustolle: http://biz.aalto.fi/fi/services/career/arena/