KTM Olli Tolkki nimitetty NHG:n myyntijohtajaksi

16.02.2009

NHG:n myyntijohtajaksi on nimitetty KTM Olli Tolkki. Samalla hänet on kutsuttu NHG-konsernin johtoryhmän jäseneksi.

Uudessa tehtävässään Tolkki saa vastuulleen NHG:n myynnin ja markkinoinnin. Tolkki on aiemmin työskennellyt NHG:llä projektipäällikkönä keskittyen viime aikoina erityisesti palveluprosessien ohjaukseen ja kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteen uudistamiseen liittyviin projekteihin.

”Olli Tolkin nimittäminen NHG:n myyntijohtajaksi tukee konsernin kasvutavoitteita ja auttaa palvelutarjontamme laajentuessa entistä suurempien kokonaisuuksien tarjoamisessa asiakkaillemme. Ollin pitkäaikainen työ sosiaali- ja terveydenhuollon parissa sekä laaja tuntemus asiakaskentästä auttavat meitä palvelemaan paremmin asiakkaitamme”, kommentoi NHG:n toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen.

Tolkin mukaan NHG pyrkii olemaan asiakkaidensa pitkäaikainen kumppani. Tämä näkyy myös NHG:n tarjoamissa palveluissa: ”NHG tulee tulevaisuudessa tukemaan prosessien ja palvelurakenteiden kehittämisen lisäksi muutoksen läpiviemistä ja käytännön toteutusta asiakasorganisaatioissa”. Tolkin mukaan NHG tähtää myös jatkossa voimakkaaseen kasvuun.

Lisätiedot:

Myyntijohtaja Olli Tolkki, Nordic Healthcare Group Oy
puh. 0400 339 195

Toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen, Nordic Healthcare Group Oy
puh. 050 545 9025

etunimi.sukunimi@nhg.fi