NHG perusti tytäryhtiön levittämään terveydenhuollon parhaita käytäntöjä

29.08.2008

Nordic Healthcare Group Oy on perustanut tytäryhtiön levittämään terveydenhuollon parhaita käytäntöjä. Uuden yrityksen nimi on NHG benchmarking Oy ja se keskittyy analysoimaan, mittaamaan ja levittämään terveydenhuollon parhaita käytäntöjä. Yrityksen toimitusjohtajaksi on valittu DI Paulus Torkki.

”Terveydenhuollon toimijat ovat ottaneet meidät hyvin vastaan. Vertaisarviointi on koettu välttämättömäksi oman laatu- ja tuottavuustason kehittämisessä. Olemme saaneet erikoisalakohtaisia benchmarking-tuotteita käyntiin jo perusterveydenhuollossa, kirurgiassa, lastenpsykiatriassa sekä erityishuoltopiireissä. Ennen vuodenvaihdetta tulemme lanseeraamaan vielä 4-5 uutta benchmarking -palvelutuotetta.” sanoo toimitusjohtaja Torkki.

Nordic Healthcare Groupin toimitusjohtajan Vesa Kämäräisen mukaan tällaiselle palvelulle on selkeästi kysyntää markkinoilla ja se kannustaa terveydenhuollon toimijoita oma-aloitteiseeen kehitystyöhön. Muilta oppiminen on yleisesti teollisuudessa ja kaupassa käytetty toiminnan kehittämisen tapa mutta Suomalaisessa terveydenhuollossa se on ollut vielä hyvin rajatusti käytössä”

Lisätiedot:

NHG Benchmarking Oy, toimitusjohtaja Paulus Torkki, puh. 050 338 5500,paulus.torkki@nhg.fi

Nordic Healthcare Group Oy, toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen, puh. 050 545 9025, vesa.kamarainen@nhg.fi.